Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Večer mladých o misiích

Datum publikace30. 10. 2001, 15.00
TiskTisk

Večer mladých na téma misijní činnosti v zemích třetího světa se koná v Ostravě 31.10.

Ostrava: Jak konkrétně mohu pomoci misiím? Kam se obrátit, když mám zájem do misijních zemí zamířit? Na tyto a další otázky bude ve středu 31. října odpovídat host Večera mladých - ředitel Papežského misijního díla v České republice P. Jiří Šlégr.

Setkání, které jedenkrát měsíčně připravuje Centrum pro mládež ostravsko-opavské diecéze, začíná v 18.00 hodin v kapli biskupství. Po mši se uskuteční přednáška na téma misie. Během večera si mohou mladí lidé povídat s knězem či posedět s přáteli u občerstvení. Předpokládané zakončení akce je plánováno na 22.00 hodin.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou