Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Půlnoční mše ve stylu country

Datum publikace21. 12. 2001, 19.00
TiskTisk

Hudební doprovod půlnoční mše ve stylu country music provede skupina CWBC ve Větrném Jeníkově.

Větrný Jeníkov: Půlnoční mše ve stylu country music začíná na Štědrý večer (24.12.) o půlnoci v chrámu Narození Panny Marie ve Větrném Jeníkově u Jihlavy. Slavnostní vánoční bohoslužbu bude celebrovat P. Petr Bulva. Hudební doprovod zajišťuje jihlavská country skupina CWBC.

Jak informoval její vedoucí František Neuwirth, koncert na půlnoční ve Větrném Jeníkově je prvním vystoupením CWBC v původní sestavě po osmileté přestávce od podzimu roku 1993.
'Nabídka doprovodit bohoslužbu byla natolik výjimečná, že dokázala po letech opět přivést ke zkoušení původní sestavu kapely. Zda toto vánoční vystoupení bude pouze ozvláštněním liturgie letošních Vánoc ve Větrném Jeníkově nebo zda by mohlo dojít i k znovuvzkříšení CWBC, to v nejbližší budoucnosti ukáže zájem našeho případného publika,' podotkl Neuwirth.

Kontakt: Internetový deník Regionalist; www.regionalist.cz; tel: 077/730 78 87; fax: 066/730 78 87; e-mail: rta@iol.cz.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou