Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Týden pro Naději - vernisáž fotografií na téma Lidé bez domova

Datum publikace5. 4. 2002, 18.00
TiskTisk

Program 'Týdne pro Naději' začíná 7.4. v 17.30 hodin vernisáží výstavy v Husově sboru Církve československé husitské v Praze 10 - Vršovicích (Moskevská 34).

Praha: Návštěvníci mají jedinečnou příležitost uvidět očima fotografů Jakuba Bartošky a Jiřího Benáka neznámou tvář Prahy - opuštěná skladiště, odstavené vagóny, noční tramvaje, squaty, nádraží - adresy lidí bez domova.

'Týden pro Naději' ve dnech 7.-14. dubna 2002 je kampaní na podporu dostavby Domu pokojného stáří v Praze - Záběhlicích (K prádelně 2). Ten se má stát letos na podzim novým domovem pro seniory, kteří se ocitnou bez prostředků a bez rodinného zázemí. Mnozí z nich často živoří v nedůstojných podmínkách v ulicích Prahy a také v osamělosti umírají. V jedno- až třílůžkových pokojích prožije 25 starších lidí bez domova v důstojnosti a v pokoji poslední období svého života.

Při vernisáži bude možno přispět na dostavbu a vnitřní vybavení Domu pokojného stáří. Kromě toho lze zasílat peněžní dary na účet Naděje u ČSOB v Praze, číslo účtu: 8002-0316012163/0300, variabilní symbol 115.

Bližší informace (pondělí až pátek od 8 do 16 hodin): Naděje, Varšavská 37, Praha 2; tel: 02/22 52 11 10. Pořadatelem kampaně je Naděje ve spolupráci s občanským sdružením Mariona.
Více informací o pobočce Praha na internetové adrese www.nadeje.cz/praha.html.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou