Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Italský misionář zastřelen v Brazílii

Datum publikace23. 5. 2002, 12.00
TiskTisk

Při loupežném přepadení v brazilském městě Salvador da Bahia byl smrtelně postřelen italský misionář.

Rio de Janeiro (Brazílie)/KNA: Při loupežném přepadení byl v brazilském městě Salvador da Bahia smrtelně zraněn italský misionář.
Podle vyjádření policie nastupoval 62 letý P. Luis Litner do svého auta, když byl napaden dvěma muži, kteří ho vyvlekli ven a dvakrát na něho vystřelili. Následně pachatelé i s ukradeným vozem uprchli z místa činu.
Misionář, který působil v Brazílii od roku 1979, podlehl svým zraněním krátce po převozu do nemocnice.

Podle údajů arcidiecéze existuje možnost, že vražda byla aktem msty za to, že v předchozí době oznámil italský duchovní policii vloupání do svého domu.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou