Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Křesťanská pedagogika - nový časopis

Datum publikace19. 6. 2002, 17.00
TiskTisk

První číslo nového periodika, zaměřeného na otázky křesťanské pedagogiky, bude představeno 21.6. v 16.00 hodin v biskupské rezidenci v Hradci Králové.

Hradec Králové: Novému odbornému časopisu s názvem 'Křesťanská pedagogika', který bude sledovat pedagogická témata pod zorným úhlem křesťanské etiky, požehná královéhradecký biskup Dominik Duka a za přítomnosti děkana Pedagogické fakulty Univerzity Hradec Králové prof. Vladimíra Wolfa, zástupců církevních škol v Hradci Králové a dalších hostů ho představí hlavní editor P.ThLic. Jan Dohnal, sekretář odboru církevního školství při královéhradeckém biskupství.

Časopis, jehož vydavatelem je Biskupství královéhradecké, bude vycházet asi čtyřikrát ročně a bude k dané problematice přinášet články nejen pedagogů, ale i psychologů, duchovních, lékařů a odborníků z řad dalších profesí.

První číslo 'Křesťanské pedagogiky' je věnováno adolescenci a čtenáři zde najdou příspěvky např. o rizicích virtuálního světa pro mladistvé, o gamblerství a narkomanii či o partnerských vztazích.
Uzávěrka dalšího čísla časopisu bude 15.10.2002. Vítána jsou především odborná sdělení k dané problematice a také postřehy z praxe.

Zájemci o časopis a bližší informace o něm se mohou obracet na sekretariát odboru církevního školství Biskupství královéhradeckého, Velké nám. 35, Hradec Králové 500 01; e-mail ocs@diecezehk.cz.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou