Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Člověk a média - konference

Datum publikace11. 10. 2002, 17.00
TiskTisk

Konference se uskuteční 12.10. v Centru Mariapoli v Praze 9.

Praha: Konferenci s názvem 'Člověk a média' pořádá hnutí Fokoláre a občanské sdružení Pontes v sobotu 12.10. v Centru Mariapoli v Praze 9 - Vinoři. Účastníci se budou věnovat následujícím tématům:
Informace a zodpovědnost, Média jako komunikace člověka s člověkem, Média a globalizace a Profesní vztahy při mediální práci.

Své referáty přednesou Paolo Loriga (šéfredaktor časopisu Cittá Nuova, Itálie), Pavel Fischer (ředitel Politického odboru Kanceláře prezidenta republiky), Blanka Pirnosová (redaktorka Jihočeských listů), Olga Kopecká-Valeská (prezidentka českého vysílání Radia Svobodná Evropa), Michael Otřísal (redaktor České televize) a Ignác Mucha (správce internetových stránek www.vira.cz).

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou