Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Škola partnerství v Rajnochovicích

Datum publikace16. 10. 2002, 18.00
TiskTisk

Centrum pro rodinný život v Olomouci pořádá pro mládež od 16 let několik víkendů o partnerství. Začíná se již v pátek 18.10.

Rajnochovice: Seriál přednášek z oblasti partnerských vztahů, doplněný rozhovory nad daným tématem v menších skupinkách, bude zahájen o víkendu 18.-20.10. v prostorách Arcidiecézního centra mládeže v Rajnochovicích. Mladí lidé se budou moci ptát (třeba i anonymně) přítomných odborníků a manželských párů na to, co pro ně ještě zůstává nejasné o vztahu muže a ženy, manželství a rodinném životě. Během programu bude dostatek času a prostoru i k neformálním rozhovorům a zábavě.

Přehled témat: Zamilovanost; Láska, Navazování vztahu; Známost; Partnerské vztahy; Jsem určen pro rodinu?; Jaké je moje povolání?; Rozdílnost muže a ženy; Manželství jako životní šance; Co je třeba udělat pro splnění ideálů, s nimiž do manželství vstupujeme; Manželství - smlouva na celý život; Manželská sexualita a plánování rodičovství; Otázky přijetí a výchovy dětí; Mezi domovem a kariérou; Rozumné řešení konfliktů; Vzájemná komunikace; Lépe milovat a ztratit, než nikdy nemilovat.

Termíny dalších setkání: 8.-10.11.2002, 17.-19.1.2003, 14.-16.2.2003.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou