Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Deset let služby člověku

Datum publikace23. 10. 2002, 18.00
TiskTisk

10. výročí založení Městské charity Plzeň oslaví její pracovníci, dobrovolníci a hosté během 'Plzeňských charitních dnů', které proběhnou ve dnech 24.-25.10. Jejich mottem je v letošním roce 'Člověk 2002'.

Plzeň: Program pro odbornou veřejnost se bude odehrávat v přednáškovém sále Západočeského muzea v Plzni. Zazní zde 12 příspěvků, jejichž obsahem bude především práce Charity a témata, která souvisejí s působením této křesťanské organizace ve společnosti i konkrétně v západočeské metropoli.
V pátek 25.10. od 15.30 hodin se pak na plzeňském biskupství sejdou nejen odborníci, ale organizátoři zvou také širokou veřejnost. Svou záslužnou činnost představí jednotlivá plzeňská charitní střediska.

Podrobný program akce naleznete v příloze této zprávy, stejně jako poděkování plzeňského biskupa Františka Radkovského všem, kdo se na činnosti Městské charity Plzeň podílejí.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou