Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Komunita Milosrdenství slouží lidem na okraji společnosti

Datum publikace25. 10. 2002, 11.00
TiskTisk

Členové Komunity Milosrdenství obnoví své závazky před brněnským biskupem Vojtěchem Cikrlem při bohoslužbě v katedrále sv. Petra a Pavla v Brně v pondělí 28.10. v 17.30 hodin.

Brno: Komunita Milosrdenství působí na území brněnské diecéze se souhlasem místního biskupa od roku 1999 jako církevní sdružení úzce spolupracující se sdružením Podané ruce. Její členové každoročně obnovují své závazky modlitby a služby milosrdenství lidem na okraji společnosti - drogově závislým, starým, opuštěným, nemocným, dětem bez rodin.
Při bohoslužbě v katedrále sv. Petra a Pavla také letos členové Komunity Milosrdenství obnoví na další rok své vnitřní i vnější závazky ke službě v církvi.

Sdružení Podané ruce je nestátní organizace, která se už od roku 1991 zabývá řešením drogové problematiky v Brně a na území jižní a střední Moravy.
Podrobnější informace jsou k dispozici na internetové adrese www.podaneruce.cz.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou