Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Zemřel Mons. ThDr. Alois Krchňák

Datum publikace29. 8. 2008, 19.45
TiskTisk

Ve věku 85 let 29.8.2008 zemřel v pátek 29.8.2008 v Brně Mons. ThDr. Alois Krchňák. Působil v zahraničí, v posledních letech vypomáhal ve farnosti sv. Jakuba v Brně. Rozloučení s ním proběhne ve čtvrtek 4.9. v Cetkovicích.

Brno: Mons. ThDr. JULic. Alois Krchňák se narodil 6.12.1922 ve Světlé (farnost Cetkovice), na kněze byl vysvěcen 4.3.1950 v Římě. Působil v Rakousku, v Itálii a v Německu, byl mimo jiné vědeckým asistentem na univerzitě v Mohuči (Cusanus-Institut), od r. 2005 opět působil v Čechách, v brněnské farnosti sv. Jakuba, kde pomáhal sestrám františkánkám.

Rozloučení se zesnulým se uskuteční 4.9.2008 v 10.00 hodin v kostele Svaté rodiny v Brně (Grohova ulice) a v 15.30 hodin ve farním kostele v Cetkovicích.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou