Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Salesiánské hnutí mládeže a Sdružení salesiánů spolupracovníků připravují Festival 2009

Datum publikace7. 5. 2009, 17.15
TiskTisk

V sobotu 16.5.2009 se v Pardubicích uskuteční již devátý ročník setkání dětí, mládeže a dospělých, kteří mají blízko k salesiánskému duchu.

Pardubice: Festival je prostorem pro setkání všech, kteří se pohybují nebo dříve se pohybovali v salesiánském prostředí. Nabízí možnost k popovídání, odpočinutí a pobavení, nebo i k přiučení se něčemu novému.

Festival 2009 bude zahájen mší svatou, kterou bude sloužit P. Marek Sklenář, SDB. Bohoslužbu bude doprovázet rocková kapela Michael.

Na celý den je připraven bohatý program, hry, divadelní představení, nafukovací skluzavka a horolezecká stěna, sportovní utkání, zajímavé workshopy o vyrábění pro děti i dospělé, přednáškové a diskusní skupinky (zajišťuje Křesťanská pedagogicko-psychologická poradna) a mnoho dalšího.

 

Více informací na webu www.shm.cz/festival

 


Salesiánské hnutí mládeže (www.shm.cz) je křesťanské občanské sdružení, jehož posláním je vychovávat děti a mládež, vytvářet podmínky pro jejich všestranný rozvoj, zprostředkovávat a předávat jim křesťanské hodnoty.

 

Sdružení salesiánů spolupracovníků (www.ascczech.cz) je třetí větev salesiánské rodiny, kterou založil v roce 1876 svatý Jan Bosko. Soustřeďuje ty křesťany, kteří chtějí v salesiánském duchu společně pracovat pro druhé, zejména pro mládež a obyčejné lidi.

 

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou