Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Setkání mládeže příbramského vikariátu v Počepicích

Datum publikace9. 10. 2009, 17.35
TiskTisk

Kardinál Miloslav Vlk bude 10. října 2009 od 17:00 slavit v kostele Narození sv. Jana Křtitele v Počepicích mši svatou, které bude předcházet setkání s mládeží příbramského vikariátu. Účast přislíbil také P. Romuald Rob.

Mladí z celého příbramského vikariátu společnými silami připravili IV. vikariátní setkání mládeže. Na programu je mnoho aktivit pro probuzení dobré nálady i usebrání. Je připravena lanová dráha, taneční dílna, návštěva skanzenu Vysoký Chlumec, hudební skupinky s kytarou, fotbal, frisbee a další. Kromě toho však bude čas také na modlitební skupinky: Za uzdravení vztahů v rodině, Za odvahu žít, Za budoucí manželku, manžela, Kam a jak dál atd. Mladí se budou moci setkat mezi sebou, seznámit s ostatními mladými, poznat kněze z vikariátu, zahrát společně akční hry a poznat zajímavé možnosti modlitby.

Pražský arcibiskup, který se zároveň při této příležitosti pozdraví se starosty Počepic a Vysokého Chlumce, bude v kostele Narození sv. Jana Křtitele v Počepicích sloužit od 17:00 závěrečnou mši svatou. (ap)

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou