Lupa
Obsah Obsah
Portál

Seminář 'Vývoj médií 1989-2009. Kam jsme došli?'

Datum publikace12. 10. 2009, 11.40
TiskTisk

Ve čtvrtek 15.10.2009 pořádá Hnutí fokoláre a Konrad-Adenauer-Stiftung již 15. konferenci Člověk a média na téma 'Vývoj médií 1989-2009. Kam jsme došli?'. Konference začíná od 17.17 hodin v Centrum Mariapoli v Praze 9 - Vinoři.

Jako hosté byli k debatě, kterou bude moderovat Veronika Sedláčková, pozváni: Hans Jörg Schmidt, Korrespondent „Die Welt“ v Praze, Jan Urban, nezávislý novinář, Vladimír Mlynář, šéfporadce předsedy vlády, a Daniel Raus z Českého rozhlasu 6. Na konci programu jsou všichni zváni k přátelskému posezení.

Konference Člověk a média se konají dvakrát ročně a jsou určeny každému, kdo v médiích nebo s médii pracuje, kdo je sleduje nebo kdo se o ně jen zajímá. Pořádá je  Hnutí Fokoláre v České republice ve spolupráci s občanským sdružením Pontes, nadací Josefa Luxe a v poslední době i s Konrad-Adenauer-Stiftung z Německa. Základním tématem všech konferencí je poslání médií, jejich uplatňovaní etických principů a působení v občanské společnosti. Celý projekt je součástí celosvětové aktivity NetOne.

Svoji účast potvrďte do 10.10.2009 na adresu: Irena Sargánková, e-mail: irena.sargankova@focolare.cz .

Více informací naleznete na webu: www.clovekamedia.cz. Doprava: Metro C, stanice Letňany, potom autobus č. 259, 375 a 302 do stanice Vinořský hřbitov. (ap, www.clovekamedia.cz)

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou