Lupa
Obsah Obsah
Portál

Hudební festival VOX 009

Datum publikace13. 10. 2009, 16.00
TiskTisk

Festival VOX 009 se koná v sobotu 24.10.2009 od 14.00 do 22.00 hodin v prostorách Pastoračního střediska sv. Vojtěcha, Praha 6. Přináší nejlepší ukázky z tvorby hudebních skupin reflektujících poselství evangelia.

Praha: Akce volně navazuje na deset ročníků festivalu Vox Clamantis, který se v 90. letech stal známou, kvalitní a žánrově pestrou přehlídkou domácích i zahraničních účinkujících.

Také na šestém ročníku VOXu by měla být hudba vyjádřením svobody uměleckého projevu bez hranic konfesí. Festival bude i letos žánrově pestrý, představí se písničkář Caine, dále, po loňském velkém úspěchu, znovu Gospel Limited, kapely R.E.J., Projevy radosti a Runaway my son, zpěvačka Markéta Lišková se skupinou, slovenský zpěvák Adrem se skupinou 2AKO1 a němečtí Waiting For Steve.

Pořadatelem je Arcidiecézní centrum pro mládež, Sdružení Pyramida a hudební vydavatelství Rosa, za podpory Městské části Prahy 6, Společnosti pro duchovní hudbu a Psalteria. Benefiční výtěžek bude věnován Asociaci poskytovatelů hospicové paliativní péče.

 

Místo: Praha 6, Kolejní 4, metro A – Dejvická

 

Více informací najdete na oficiálním webu festivalu www.vox.signaly.cz

TS ČBK informovala Lucie Haschková, koordinátorka příprav festivalu

Soubory ke stažení

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou