Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Listopadové číslo Tarsicia

Datum publikace6. 11. 2009, 12.00
TiskTisk

Časopis je určen především pro ministranty, pomocníky kněží, kteří se takto mohou dozvídat stále nové a nové věci o liturgii. V liturgii pro nejstarší se znovu věnuje knize, která se používá při každé mši svaté a jmenuje se misál. Dočtete si i o dalších tématech a událostech.

Jablonec nad Nisou: Co dále například najdete v tomto vydání? Ani v listopadovém čísle nechybějí luštěnky, křížovka, komiksy, vtipy a vědomostní soutěž Král kvízů. V rubrice o manželství si můžete najít rozhovor s šéfredaktorem Katolického týdeníku Antonínem Randou.

Benedetto, Benedetto! Je to už více než měsíc, co věřící s radostí volali papežovo jméno, když nás v září poctil svoji návštěvou. Na tuto návštěvu se bude ještě dlouho vzpomínat a budeme čerpat z jeho slov, která nám zde zanechal. I v Tarsiciovi se věnujeme jeho návštěvě, tentokrát především fotograficky. Dále se můžete těšit na další napínavý fotopříběh, tentokrát to bude příběh z jeskyně a v této tajemné jeskyni dojde k jedné zradě. Jak to všechno dopadne? Dočtete se v listopadovém Tarsiciovi.

Komu ještě časopis Tarsicius nechodí domů a chtěl by si ho objednat, může tak učinit ihned na stránkách www.tarsicius.cz

 

TS ČBK informoval Jan Lukeš, redaktor časopisu

Soubory ke stažení

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou