Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Koncert ke cti sv. Cecílie

Datum publikace11. 11. 2009, 14.00
TiskTisk

Farnost sv. Tomáše v Praze v rámci III. ročníku festivalu duchovní hudby 'Hudba v průběhu církevního roku' pořádá 22.11.2009 od 15.00 hodin 'Koncert ke cti sv. Cecílie'. Svatotomášský sbor řídí Pavel Verner. Na programu jsou Haydn, Mysliveček, Zelenka a další.

Praha: Celý festival, který se uskutečňuje za finanční podpory Ministerstva kultury a Magistrátu hl. m. Prahy, zorganizoval sbor Cantores při farnosti sv. Tomáše. Koncertní program festivalu obsahuje skladby z období nejranější duchovní hudby (gregoriánský chorál) přes období renesance a baroka až po skladby současných autorů (Zdeněk Lukáš, František Xaver Thuri, Pavel Kudelásek), z nichž některé byly dokonce přímo zkomponovány pro svatotomášský sbor. Jedná se o šest koncertů sboru Cantores s profesionálními umělci (kvarteto Apollon, Stamicovo trio, Verner Collegium, F. X. Thuri ) a další.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou