Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Adventní duchovní obnova pro ženy

Datum publikace19. 11. 2009, 12.00
TiskTisk

Adventní duchovní obnova pro ženy se koná v sobotu 28.11.2009 od 10.00 do 16.00 hodin v klubovně a kapli Komunitního centra Matky Terezy z Kalkaty, Praha 11-Jižní Město.

Praha: Akci pořádá Unie katolických žen (UKŽ). V programu se budou střídat promluvy a ztišení, odpolední program bude zakončen v 15.00 hodin mší svatou. Duchovním průvodcem bude P. Timotej Vácha, OPraem. Oběd bude formou hostiny agapé. Kdo se jí chce zúčastnit, má přinést pokrm z vlastní kuchyně, o který se může rozdělit s ostatními.

 

Místo: ulice U modré školy 1
(u stanice metra C Háje)

 

TS ČBK informovala Tereza Kostrounová, UKŽ

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou