Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Vánoční dárkové číslo Tarsicia

Datum publikace25. 11. 2009, 18.30
TiskTisk

Vánoční číslo časopisu Tarsicius nabízí hned několik dárků – v každém Tarsiciovi čtenáři naleznou DVD s pořady z TV NOE, především se mohou těšit na pořad pro kluky GoodWillBoy. Toto číslo obsahuje i rozhovor o tom, jak se takový pořad připravuje.

Jablonec nad Nisou: Jelikož je časopis určen především ministrantům, jako další dárek obsahuje dvě nové rubriky o liturgii, které budou nyní vycházet každý měsíc. Ti nejmenší se s ministrováním seznámí pomocí hříček a pro větší chlapce je připraveno ministrování s Ferdou Kuliferdou, tentokrát o ministrantském oblečení.

Další vánoční dárek chce potěšit nejmladší čtenáře a to tím, že se komiks rozrůstá z jedné stránky na dvě. Kluci v něm luští záhadný nápis a vypadá to, že rozluštění nápisu znamená nápovědu k nalezení pokladu. Plzeňský biskup František Radkovský zdraví čtenáře dalším napínavým článkem, který má název S teroristy se nejedná.

Číslo nabízí i texty pojednávající o klidnějších tématech: například rozhovor s bohoslovcem z Prahy, který ministroval na bohoslužbě se Svatým otcem ve Staré Boleslavi.

Kdo by si chtěl Tarsicia objednat, může tak učinit buď na internetu na stránce www.tarsicius.cz, na telefonním čísle +420 775 598 604 nebo na adrese redakce: Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou.

Noví odběratelé mohou vyhrát zajímavou odměnu nebo odnést si dvě výhry – i pro toho, kdo jim Tarsicia doporučil, pokud ho v objednávce uvedou.

 

TS ČBK informoval Jenda Lukeš

jenda.signaly.cz/0911/vanocni-darkove-cislo-tarsicia-2

 

Soubory ke stažení

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou