Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Adventní setkání pracovníků Diecézní charity Brno s biskupem Cikrlem

Datum publikace26. 11. 2009, 10.30
TiskTisk

Děkovnou bohoslužbu v rámci pravidelného adventního setkání s pracovníky Diecézní charity Brno bude celebrovat brněnský biskup Vojtěch Cikrle v pondělí 30.11.2009 od 16.30 hodin v kostele sv. Augustina v Brně.

Brno: Po bohoslužbě se pracovníci Diecézní charity (DCH) Brno setkají v prostorách Biskupského gymnázia na neformálním přátelském posezení s brněnským biskupem Vojtěchem Cikrlem.

V rámci DCH Brno pracuje deset Oblastních charit – v Blansku, Brně, Břeclavi, Hodoníně, Jihlavě, Rajhradu, Tišnově, Třebíči, Znojmě a ve Žďáru nad Sázavou – s cca 800 stálými zaměstnanci a osobami vázanými pracovními dohodami a s více než 600 dobrovolníky.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou