Lupa
Obsah Obsah
Portál

Vánoční bohoslužby v pražské arcidiecézi

Datum publikace10. 12. 2009, 17.30
TiskTisk

Stejně jako každý rok jsme pro vás připravili přehledy bohoslužeb v pražské arcidiecézi od vigilie slavnosti Narození Páně 24.12.2009 do slavnosti Zjevení Páně (Tři Králové) 6.1.2010. Údaje o bohoslužbách jsou stále aktualizovány.

Praha: V přehledu naleznete bohoslužby, které se konají na Štědrý den 24.12., na Boží hod vánoční 25.12., na svátek sv. Štěpána 26.12., na svátek Svaté Rodiny 27.12., v den zakončení občanského roku 31.12., na slavnost Matky Boží Panny Marie 1.1., na druhou neděli po Narození Páně 3.1. a na slavnost Zjevení Páně (Tří Králů) 6.1.

 

PRAHA:

Vánoční bohoslužby v Praze – řazeno podle data a hodiny

Vánoční bohoslužby v Praze – řazeno podle městské části

 

OSTATNÍ FARNOSTI MIMO PRAHU:

Vánoční bohoslužby v arcidiecézi (mimo Prahu)

 

Vánoční bohoslužby, kterým předsedá biskup

 

Bohoslužby můžete nyní vyhledávat také v elektronické verzi Katalogu pražské arcidiecéze podle data, kostela nebo obce.

 

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou