Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Tříkrálový koncert 2010 v přímém přenosu

Datum publikace30. 12. 2009, 11.15
TiskTisk

Tříkrálový koncert se uskuteční v neděli 3.1.2010 v 16.00 hodin na Hudební scéně Městského Divadla v Brně (Lidická ulice) jako poděkování Charity Česká republika všem, kteří se podílejí na Tříkrálové sbírce.

Brno: Tříkrálová sbírka je celonárodní veřejnou sbírkou pořádanou na podporu stovek sociálních a humanitárních projektů Charity ČR. V celé republice vyjde do ulic koledovat několik desítek tisíc dobrovolníků, kteří budou přijímat příspěvky na potřebné. Tříkrálový koncert je tak poděkováním Charity ČR koledníkům i všem lidem dobré vůle, kteří přispívají na charitní dílo.

Na koncertě vystoupí Marie Rottrová, slovenská slavice Misha, loňský objev roku Marek Ztracený, finalistka letošní Česko-slovenské superstar Monika Bagárová, mistři světa ve streetdance Beat up, autor zpěvníkových hitů Bob Fliedr s dětským sborem Bobci.

Moderování se zhostí Martina Kociánová a Jan Čenský. Koncert bude v přímém přenosu vysílat Česká televize (ČT 1).

Další informace: www.dchbrno.caritas.cz, www.trikralovasbirka.cz

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou