Lupa
Obsah Obsah
Portál

Lednové číslo časopisu IN!

Datum publikace6. 1. 2010, 14.20
TiskTisk

Lednové číslo časopisu IN! je především sportovně-zimní a zde přinášíme malou ochutnávku.

Praha: O rozhovor jsme poprosili lyžařku Nikolu Sudovou, která bude s ostatními sportovci reprezentovat Českou republiku na Zimních olympijských hrách ve Vancouveru. Zimním sportům se věnujeme ještě jednou v článku o zajímavých sportech na sněhu.

Protože leden je plný plesů a tanečních, inspirujte se v časopise při tvoření jednoduchého a přesto netradičního účesu.

Asi každá z nás má ve svém šatníku džíny. Co o nich víme? Jak vznikly a jak se vyvíjely? Odpovědi na tyto a další otázky se dozvíte na dvoustraně věnované právě těmto oblíbeným kalhotám.

Už několikrát jsme na webu řešili otázku, zda je přepalování CD nějaký problém. Zeptali jsme se proto na to několika odborníků a v časopise si můžete přečíst jejich odpovědi.

Je mnoho slavných osobností, kteří si svou slávu užívají především pro sebe. Je ale také nemálo osobností, kteří svou popularitu využívají k dobré věci. O některých z nich si můžete v lednovém čísle přečíst.

Kdo rád soutěží, může vyhrát např. desátý díl Zakázané zóny, nové CD Anety Langerové nebo kosmetiku.

Časopis uzavírá nabídka z našeho interaktivního internetového obchodu, který najdete na stránce www.in.cz.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou