Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Lednové číslo Tarsicia

Datum publikace12. 1. 2010, 11.00
TiskTisk

Emo, polárník, soutěže, fotopříběh, povídání z Antarktidy a mnoho dalšího – celkem 24 stran nabízí první letošní číslo Tarsicia, časopisu nejen pro ministranty.

Jablonec nad Nisou: Můžete se těšit na dlouhé zimní večery s časopisem. V tomto čísle najdete navíc čtyři stránky, takže Tarsicius má už 24 stran. Tento počet stran očekávejte každé dva měsíce.

Jelikož je zima, tak se v našem tématu přesouváme přímo na Antarktidu, odkud je rozhovor s pravým polárníkem, který mluví česky, protože je Čech. V soutěži můžete vyhrát knížku s podpisem polárníka.

Redakce vás dále zve na projížďku Rolbou; nechybí další napínavý fotopříběh. Dozvíte se také něco o stylu Emo. V rubrice o ministrantské etiketě se nyní vydáte do Anglie, jsou připraveny vtipy a soutěže. Ministrování s Ferdou Kuliferdou vypráví, kdo byl svatý Tarsicius; nechybí duchovní slovo otce biskupa, komiksy a spousta dalšího.

 

Časopis Tarsicius nemá předplatné. Na jeho vydávání je možné přispět dobrovolným finančním darem. Číslo účtu finančních darů: 22 00 03 25 24/2010. Předtištěnou složenku je možné si vyžádat na uvedené adrese, tel. čísle nebo e-mailu.

 

TS ČBK informoval Jenda Lukeš, redaktor

 

Kontakt a více informací:

Občanské sdružení Tarsicius

Horní náměstí 12
466 01  Jablonec nad Nisou

mob.: + 420 775 598 604

 

šéfredaktor: MgA. Štěpán Pospíšil

mob.: +420 775 598 600
e-mail: redakce@tarsicius.cz

 

Soubory ke stažení

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou