Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

XXI. Katolická charismatická konference - Brno 2010

Datum publikace12. 1. 2010, 13.20
TiskTisk

Letošní ročník Katolické charismatické konference proběhne v Brně ve dnech 7.-11.7.2010.

Brno: Pavilon F brněnského výstaviště se letos již po čtvrté stane na několik dnů útočištěm více než dvou tisícovek věřících, kteří přijedou do jihomoravské metropole, aby vyslechli přednášky i osobní svědectví, a aby se ve společenství s druhými povzbudili na cestě víry i služby.

Nedílnou součástí programu bývá 'dětská konference', proto konferenci navštěvuje stále více rodin s dětmi. K dění na konferenci patří i kulturní nabídka – divadelní představení, koncerty apod.

Katolickou charismatickou konferenci organizuje v České republice od roku 1989 hnutí Katolické charismatické obnovy. Jak uvádějí organizátoři konference na oficiálních stránkách www.konference.cho.cz, účast letos přislíbil také francouzský kněz Jacques Philippe, známý exercitátor i autor několika knih z komunity Blahoslavenství. Další informace se dozvíte na těchto konferenčních stránkách v březnu 2010, kdy bude spuštěno také on-line přihlašování.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou