Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Duchovně-odpočinkový pobyt v La Salettě, Arsu a Taizé

Datum publikace18. 1. 2010, 18.30
TiskTisk

Cestovní kancelář Avetour ve spolupráci s Diecézním centrem pro seniory pořádá ve dnech 3.-10.5.2010 duchovně odpočinkový pobyt  v La Salettě s návštěvou Arsu a Taizé. Jedná se o pobyt ve výšce téměř 2000 m nad mořem v horách, kde je možné zvláštním způsobem vnímat Boží přítomnost.

Hradec Králové/Francie (F): Duchovní program povede P. ICLic. Miloslav Šiffel; průvodkyní bude Mgr. Veronika Čepelková. Během pobytu se naskytne několik příležitostí ke krásným procházkám i delším túrám, osobní volno k individuálnímu využití na tomto překrásném místě, možnost výstupů na okolní vrcholy různých stupňů náročnosti. Každý den se bude slavit mše svatá s večerním procesím a lampionovým průvodem u místa zjevení Panny Marie.

Z La Saletty je plánován odjezd na sever od Lyonu do Arsu – místa působení sv. Jana Maria Vianneye, od jehož úmrtí uplynulo již 150 let. V souvislosti s tímto výročím právě probíhá Rok kněží. Dále se uskuteční návštěva Taizé – celosvětově známého ekumenického společenství. Zájezd je určen lidem seniorského věku i všem dalším zájemcům.

Cena zájezdu zahrnuje dopravu moderním klimatizovaným autobusem, veškeré poplatky ubytování, polopenzi, duchovní doprovod, servis průvodce, pojištění léčebných výloh v zahraničí i zákonné pojištění CK.

Odjezdy budou z těchto míst: Svitavy, Hradec Králové, Praha a České Budějovice.

Žádáme všechny zájemce o tento zájezd, aby se v případě zájmu neprodleně nahlásili. Vzhledem k vysoké poptávce po ubytování v květnovém termínu zejména na La Salettě je třeba počítat s tím, že později nebude možnost zajistit noclehy a tedy zúčastnit se zájezdu.

 

Přihlášky a více informací:

Diecézní centrum pro seniory

Velké náměstí 35

Hradec Králové  500 01

 

tel.: +420 495 063 661

mob.: +420 737 215 328

e-mail: dcs@diecezehk.cz

web: www.dcshk.cz

skype: seniori.diecezehk.cz

Dárkový certifikát na vyžádání

 

Fotogalerie Francie 2008: www.diecezehk.cz/fotoalbum/index_foto.php?id_fotoreportaze=196

 

TS ČBK informovala Mgr. Veronika Čepelková, Biskupství královéhradecké, Diecézní centrum pro seniory

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou