Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Mše a benefiční koncert pro Haiti v katedrále v Brně

Datum publikace18. 1. 2010, 18.00
TiskTisk

V úterý 26.1. v 19.00 hodin bude brněnský biskup Vojtěch Cikrle slavit v katedrále sv. Petra a Pavla pontifikální bohoslužbu za postižené zemětřesením na Haiti.

Brno: V úterý 26.1. v 19.00 hodin bude brněnský biskup Vojtěch Cikrle slavit pontifikální bohoslužbu za postižené na Haiti - za zemřelé oběti zemětřesení, za všechny zraněné, za ty, kdo ztratili střechu nad hlavou i za ty, kdo obětavě pomáhají.

Po mši svaté bude následovat benefiční koncert Requiem W. A. Mozarta v podání Brněnského filharmonického sboru Beseda brněnská, orchestru katedrály sv. Petra a Pavla a sólistů. Řídí Petr Kolař.

Výtěžek koncertu bude věnován na pomoc Haiti prostřednictvím Diecézní charity Brno.


Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou