Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Vychází únorový Tarsicius

Datum publikace3. 2. 2010, 14.00
TiskTisk

Další vydání časopisu nejen pro ministranty je již jeho jubilejním 100. číslem. Na titulní stránce je mladý nadějný herec Matouš Ruml, který poskytl rozhovor. Mnozí ho znáte z obrazovek, někteří z moderování Celostátního setkání mládeže v Táboře v roce 2007, jiní z divadla. Tarsicius opět přináší mnoho zajímavých informací.

Jablonec nad Nisou: Matouš Ruml mohl nedávno hrát ve filmu, který by mu zaručil velkou popularitu, ale scénář byl proti křesťanské morálce, a tak tuto roli i potencionální slávu odmítl. Jaké je to mít osm dětí? Na radosti i starosti velké rodiny se redaktoři zeptali Miroslava Hylmara ze Studence v Podkrkonoší v pravidelné rubrice Manželství, tentokrát s názvem Osm dětí 'na krku'.

Automobilová rubrika se věnuje Záchranným složkám a jejich autům. Sport připomíná Zimní olympijské hry ve Vancouveru. Dále se můžete těšit na ministrantské rubriky, na pravidelné vtipy, komiksy, luštěnky nebo na různá duchovní témata, slova a zamyšlení. Rubrika Apologetika si všímá odpustků a v rubrice Nej se její autor Pepa Lavička zamýšlí nad tématem Nejchladnější.

 

Kdo Tarsicia ještě neodebírá a má o něj zájem, může si ho objednat na stránkách www.tarsicius.cz/objednavka.php.

Časopis je k dostání za dobrovolné příspěvky.

 

TS ČBK informoval Jan Lukeš, redaktor časopisu

mob.: +420 777 626 984
e-mail: jenda.lukes@centrum.cz
web: www.tarsicius.cz

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou