Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Národní týden manželství 2010

Datum publikace6. 2. 2010, 15.40
TiskTisk

Čtvrtý ročník Národního týdne manželství (NTM) se uskuteční ve dnech 8.-14.2.2010. Za téma letošního ročníku zvolili organizátoři kampaně heslo: V bohatství i chudobě. Svými aktivitami se k NTM připojí Centra pro rodinu sdružená v Asociaci (ACER) na mnoha místech České republiky. 

Praha: V tomto týdnu se uskuteční aktivity určené budoucím manželským párům na mnoha místech celé republiky v členských a spolupracujících Centrech pro rodinu. Připravovanými programy chtějí přispět k naplnění motta letošního ročníku Národního týdne manželství, které zní: V bohatství i chudobě. Mladí lidé dostanou možnost věnovat se přípravě na život v manželství pod vedením zkušených manželských párů. Manželům budou nabídnuty rozmanité příležitosti pro společně trávený čas, zábavu i chvíle návratu k identitě svého vzájemného vztahu. Nejen 'v bohatství i v chudobě', ale hlavně v dobrém i ve zlém člověk obstojí, pokud zná smysl a cíl svého snažení, aneb „štěstí přeje připraveným'.

Přehled aktivit Center pro rodinu, která se na Národním týdnu manželství podílejí, je k dispozici na www.rodiny.cz. Informace o iniciativě Národní týden manželství najdete na www.tydenmanzelstvi.cz.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou