Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Valné shromáždění Moravsko-slezské křesťanské akademie

Datum publikace9. 2. 2010, 17.30
TiskTisk

V sobotu 20.2.2010 proběhne v sále ostravsko-opavského biskupství v Ostravě valné shromáždění Moravsko-slezské křesťanské akademie (MSKA). Setkání jejích členů zahájí v 9.00 hodin biskupský vikář pro pastoraci Mons. Rudolf Sikora.

Ostrava: Kromě zprávy o činnosti MSKA za rok 2009, kterou přednese předsedkyně MSKA PhDr. Jiřina Štouračová, zazní tři přednášky na téma Role médií v životě církve. Vystoupí s nimi P. ThLic. Marcel Puvák z TV Noe, Petr Raus z ČT Brno a Ing. Pavel Jajtner z MSKA.

Na programu bude dále zpráva o činnosti jednotlivých poboček MSKA v moravských diecézích, tematických sekcí a diskuse.

 

TS ČBK informoval Petr Cekota, zástupce MSKA pro Zlínský a Moravsko-slezský kraj, mob. +420 604 738224

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou