Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Církevní školy na předmasopustním odpoledni

Datum publikace10. 2. 2010, 17.50
TiskTisk

Ve čtvrtek 11.2.2010 proběhne od 14.00 do 19.00 hodin 'Zábavné předmasopustní odpoledne'. Přehlídka ukázek dramatické a taneční tvorby žáků církevních škol pražské arcidiecéze se koná v sále Pastoračního střediska Arcibiskupství pražského v Kolejní 4, Praha 6 – Dejvice.

Praha: První část programu věnovaná žákům základních škol bude uvedena pohádkou 'O Honzovi a Labutí princezně', v níž žáci 5.B speciální školy Církevní základní školy logopedické Don Bosco v praxi předvedou úspěšný vliv dramatické výchovy v oblasti nápravy řečových vad. Dále vystoupí také žáci Základní školy sv. Voršily v Praze a Veselé školy v Soukenické ulici.

Ve druhé části se představí středoškoláci jak v hereckých kreacích, tak v rytmu tance a žonglování. Studenti budou reprezentovat Křesťanské gymnázium, Katolický domov studujících a Svatojánskou kolej – VOŠ pedagogickou. Je možné přijít kdykoli během odpoledne. Vstup volný.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou