Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Popeleční středa 2010 v Hradci Králové

Datum publikace15. 2. 2010, 14.15
TiskTisk

Popeleční středa, den přísného půstu a začátek liturgické doby postní, letos připadá na 17. února 2010. Pontifikální mši svatou s udílením popelce bude sloužit Mons. Dominik Duka OP v 18.30 hodin v katedrále Svatého Ducha v Hradci Králové.

V 19.30 hodin pak v kostele Nanebevzetí Panny Marie (Velké nám.) proběhne tzv. Popelec akademiků, tedy mše svatá s udílením popelce pro studenty a učitele královéhradecké akademické obce. Ostatní popeleční bohoslužby v Hradci Králové a královéhradecké diecézi by měly proběhnout vesměs podle pravidelného pořádku v té které farnosti.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou