Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Missa chrismatis a Velikonoce budou královéhradeckým rozloučením biskupa Dominika

Datum publikace19. 2. 2010, 13.45
TiskTisk

Před slavnostním převzetím úřadu pražského arcibiskupa zve otec biskup Dominik Duka, OP věřící královéhradecké diecéze do katedrály Svatého Ducha v Hradci Králové k účasti na pontifikálních bohoslužbách Svatého týdne, kterými se rozloučí s královéhradeckou diecézí.

V úterý Svatého týdne 30.3.2010 v 9.30 hodin bude slavit s biskupy, kněžími a jáhny královéhradecké diecéze Missu chrismatis, mši svatou s obnovou kněžských slibů a svěcením olejů. Missa chrismatis byla přeložena z důvodu rozloučení s diecézním klérem ze Zeleného čtvrtku na úterý Svatého týdne.

Na Zelený čtvrtek 1.4.2010 bude slavit mši svatou v 18.30 hodin.

Na Velký pátek 2.4.2010 povede obřady Umučení Páně od 18.00 hodin.

Na Bílou sobotu 3.4.2010 bude předsedat velikonoční vigilii od 20.00 hodin.

O slavnosti Zmrtvýchvstání Páně 4.4.2010 bude slavit mši svatou v 9.30 hodin.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou