Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Cestou dvou bratří - V. ročník výtvarné soutěže pro děti I. stupně ZŠ

Datum publikace26. 2. 2010, 12.30
TiskTisk

U příležitosti konání Dnů lidí dobré vůle je na Velehradě vyhlášen V. ročník výtvarné soutěže Cestou dvou bratří. Soutěž je určena žákům prvního stupně ZŠ, je tedy pro všechny děti od 6 do 11 let (1.-5. třída ZŠ). Cílem soutěže je přiblížit dětem svátek slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje.

Výtvarné práce mohou děti posílat až do 31. května 2010.

Vítězné práce budou vystaveny ve Stojanově gymnáziu na Velehradě, kde proběhne vernisáž 4. července 2010 za přítomnosti významných hostů.

Více informací o výtvarné soutěži naleznete na tomto plakátku (1.8 MB)v přiloženém letáku (4.0 MB) je k dispozici metodika k soutěži. Oba materiály si můžete stáhnout ve formátu pdf.

Prezentaci Dnů lidí dobré vůle, včetně veškerých informací a podrobného programu soutěže, naleznete na adrese: www.velehrad.eu.

 

 

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou