Stanovisko Národního centra pro rodinu ČBK k dokumentům Rady Evropy a Evropského parlamentu

V lednu a únoru letošního roku byly Radou Evropy a Evropským parlamentem odsouhlaseny dokumenty vztahující se „k podpoře sexuálního a reprodukčního zdraví“. Národní centrum pro rodinu České biskupské konference vydalo k dokumentům stanovisko.
Publikováno: 26. 2. 2010 12:15
Brno/Praha: V lednu a únoru letošního roku byly Radou Evropy a Evropským parlamentem odsouhlaseny dokumenty vztahující se „k podpoře sexuálního a reprodukčního zdraví“. I když nemají právní sílu, svým obsahem připravují půdu pro přijímání budoucích velmi závažných rozhodnutí v národních státech. Příslušné stanovisko Národního centra pro rodinu najdete v příloze a na www.rodiny.cz.