Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Blahopřejný telegram Benedikta XVI. ekumenickému patriarchovi

Datum publikace1. 3. 2010, 17.40
TiskTisk

V sobotu 27.2.2010 zveřejnilo tiskové středisko Svatého stolce telegram, v němž Svatý otec pogratuloval ekumenickému patriarchovi Bartoloměji I., arcibiskupovi Konstantinopole, u příležitosti jeho sedmdesátých narozenin.

Vatikán: Svatý otec popřál ekumenickému patriarchovi Bartoloměji I., arcibiskupovi Konstantinopole, k jeho sedmdesátým narozeninám. 'Tato radostná událost je pro mě příležitostí vzdát díky Bohu… za hojná požehnání, kterými Vás obdařil a zároveň Vám vyjádřit vroucí a bratrské přání a ujistit modlitbou za to, aby Vás Pán zachoval při síle a provázel svou milostí při výkonu Vašeho poslání pastýře, kazatele evangelia a učitele duchovního života', píše Sv. otec ve svém telegramu.

Benedikt XVI. také vzpomenul na společná setkání a především na setkání při návštěvě v sídle ekumenického patriarchátu ve Fanáru na svátek sv. apoštola Ondřeje roku 2006 a vyjádřil pevnou víru, že duch Boží bude nadále osvěcovat a vést vzájemné cesty k plnému společenství s Kristem a jeho učedníky.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou