Lupa
Obsah Obsah
Portál

Ocenění pro sestru Anežku Polehlovou SCB

Datum publikace2. 3. 2010, 10.30
TiskTisk

Boromejka S. M. Anežka Polehlová SCB získala Cenu veřejnosti 'Sestra mého srdce'. Jedná se o hlasování veřejnosti přes internet v rámci celostátní soutěže 'Sestra roku ČR za rok 2009'.

Praha: Do této soutěže přihlásil sestru ředitel Hospice sv. Jana Nepomuka Neumanna v Prachaticích PhDr. Robert Huneš. Slavnostní vyhlášení výsledků probíhalo ve čtvrtek 25.2. v Paláci Žofín na Slovanském ostrově. Letos se uskutečnil již X. ročník soutěže vyhlášené redakcí odborného časopisu Sestra z vydavatelského domu Mladá fronta a.s.

 

S. M. Bohuslava Kubačáková, generální představená Kongregace Milosrdných sester sv. Karla Boromejského

S. M. Alena Bártová

 

Hospic sv. Jana Nepomuka Neumanna

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou