Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Biskup Duka ocenil zasloužilé tříkrálové koledníky

Datum publikace8. 3. 2010, 9.00
TiskTisk

Mons. Dominik Duka OP, biskup-administrátor královéhradecké diecéze, se 5.3.2010 na biskupství v Hradci Králové sešel se zástupci charit a koledníků, aby jim poděkoval za nasazení při Tříkrálové sbírce.

Hradec Králové: Zástupci charit královéhradecké diecéze s vybranými nejzasloužilejšími skupinkami koledníků, konkrétně z Čáslavi, Náchoda a Stolan u Chrudimi, se setkali s biskupem Dominikem Dukou.

Ten s nimi pobesedoval a poděkoval jim za službu při pomoci potřebným i při koledování a získávání finančních prostředků. Přítomní obdrželi malý dárek a prohlédli si také reprezentační prostory biskupské rezidence. Zástupci koledníků převzaly pro své místní charity pamětní medaili a děkovný list.
Letošní Tříkrálová sbírka v královéhradecké diecézi vynesla opět nejlepší dosavadní výsledek - cca 9,4 mil. Kč (25. 1. 2010).

Soubory ke stažení

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou