Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Noc kostelů 2010 na internetu

Datum publikace12. 3. 2010, 9.30
TiskTisk

Internetové stránky www.nockostelu.cz přinášejí informace o zapojených kostelech a jejich programech v rámci Noci kostelů, která se bude v České republice a v Rakousku konat v pátek 28. května 2010.

Brno: Do letošní Noci kostelů se zapojily všechny moravské a české diecéze, jejichž biskupové nad akcí přijali záštitu. Internetové stránky www.nockostelu.cz nabízejí široké spektrum informací.

Návštěvníci stránek si mohou vybrat z velkého množství programů, které  připravuje na 140 kostelů zapojených v současné době v téměř všech krajích republiky. Otevřeny budou rovněž některé veřejnosti běžně nepřístupné části kostelů jako například varhanní kůry, sakristie, rajské dvory, zahrady, věže nebo krypty.

Noc kostelů je ekumenický projekt, který sdružuje kostely a modlitebny osmi křesťanských církví - Církev římskokatolická, Církev bratrská, Církev československá husitská, Českobratrská církev evangelická, Církev pravoslavná, Bratrská jednota baptistů a Evangelická církev metodistická a Církev starokatolická.

Projekt je spolufinancován Evropským fondem pro regionální rozvoj a Jihomoravským krajem prostřednictvím ROP JV.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou