Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Autogramiáda a prezentace nové knihy Benedikta Vladimíra Holoty

Datum publikace15. 3. 2010, 17.00
TiskTisk

Nakladatelství Paulínky zve na autogramiádu knihy Zápisky (ne)zkušeného faráře, která se koná ve středu 17.3.2010 od 18.45 hodin v prostorách pražského Knihkupectví Paulínky.

Praha: Benedikt V. Holota představí svou knihu meditačních podnětů a bude ji podepisovat ve středu 17.3. od 18.45 hodin v prostorách Knihkupectví Paulínky na Jungmannově náměstí 18, Praha 1, v areálu kostela Panny Marie Sněžné. Hudební doprovod večera zajistí Magdaléna a Vojtěch Duřtovi.

 

Ukázka z díla:

'Vzal jsem nepopsaný kancelářský papír, který jsem při svačině zamastil. Dívám se proti světlu a vidím, že promaštěné místo propouští více světla. Položil jsem papír na svůj otevřený poznámkový blok a užasl jsem! Pod promaštěným místem jsem mohl text bez potíží číst. Napadlo mě: Mám rozum, vůli i chování »promaštěné« vírou natolik, aby skrze mne byl čitelný Bůh?'

 

sr. Andrea Hýblová

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou