Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Kardinál Miloslav Vlk v Ostravě-Heřmanicích i na obrazovkách Tv Noe

Datum publikace24. 3. 2010, 17.00
TiskTisk

V den slavnosti Zvěstování Páně (25.3.) uvítají farníci v Ostravě-Heřmanicích vzácnou návštěvu. Mši svatou bude v kostele sv. Marka sloužit od 17.30 hodin kardinál Miloslav Vlk. Bohoslužbu z farnosti, kde je duchovním správcem ředitel TV Noe P. Leoš Ryška SDB, bude v přímém přenosu tato televize vysílat.

Ostrava: Diváci se s kardinálem Miloslavem Vlkem mohou setkat během čtvrtečního večera prostřednictvím TV Noe ještě jednou. Ve 20.05 hodin začíná živý diskusní pořad, při kterém bude kardinál rekapitulovat loňskou apoštolskou návštěvu papeže Benedikta XVI. v České republice. Diváci budou moci během večera pokládat kardinálu Vlkovi otázky týkající se tématu diskuse. Dotazy lze adresovat do televize Noe již nyní formou SMS zprávy na čísle (+420) 775 177 377, e-mailem na adrese vysilani@tvnoe.cz, případně lze volat do živého vysílání ve čtvrtek večer na číslo (+420) 595 177 377.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou