Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Projekt Cesta k domovu

Datum publikace24. 3. 2010, 12.45
TiskTisk

Charita Ostrava představí projekt 'Cesta k domovu' na tiskové konferenci, která se koná v úterý 30.3.2010 v 10.15 hodin v Charitním domě sv. Františka. Ještě před jejím zahájením požehná biskup František Václav Lobkowicz objekt Charitního domu. 

Ostrava: Na tiskové konferenci bude představen projekt Cesta k domovu. Hovořit budou Mons. František Václav Lobkowicz, biskup ostravsko-opavský, Bc. Martin Pražák, ředitel Charity Ostrava, Jiří Linart, vedoucí Charitního domu sv. Františka, azylového domu a noclehárny Charity Ostrava, Mgr. Kateřina Dostálová, vedoucí odboru implementace programu úřadu Regionální rady Moravskoslezsko, a Mgr. Lenka Wienerová, ředitelka Diakonie Broumov.

Tématem je rekonstrukce a rozšíření Charitního domu sv. Františka - azylového domu a noclehárny pro lidi bez přístřeší – která bude probíhat za podpory strukturálních fondů EU prostřednictvím Regionálního operačního programu (ROP) Moravskoslezsko. Bude také zhodnocen provoz nouzového režimu služeb pro lidi bez přístřeší a výhled do budoucnosti. Novináři budou dále seznámeni s celoměstskou sbírkou šatstva a dalších věcí ve spolupráci s Diakonií Broumov nazvanou Nepotřebné věci potřebným lidem.

 

Kontakt a více informací:

Ing. Dalibor Kraut

vedoucí útvaru pro vztahy s veřejností

Charita Ostrava

Kořenského 17

703 00  Ostrava-Vítkovice

 

tel.: +420 596 787 691

mob.: +420 731 625 853

e-mail: dalibor.kraut@caritas.cz

www.ostrava.caritas.cz

Soubory ke stažení

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou