Lupa
Obsah Obsah
Portál

13. studijní den Ekumenické rady církví

Datum publikace13. 4. 2010, 15.15
TiskTisk

Od 14. do 15.4.2010 se uskuteční v Pastoračním centru Duchovní služby Armády České republiky v Lulči 13. studijní den Ekumenické rady církví (ERC) na téma Duchovní služba v Armádě České republiky (AČR).

Luleč: Tento studijní den se uskuteční na základě loňského jednání ERC se zástupci Armády ČR, armádním generálem Vlastimilem Pickem a hlavním kaplanem podplukovníkem Janem Kozlerem.

Hlavními body studijního dne budou informace o Duchovní službě v AČR, vedení etických seminářů pro vojáky v základní přípravě a v jednotlivých kurzech přípravy vojáka, spolupráce církví a armády.

 

Více informací:

http://www.ekumenickarada.cz/index.php?setlang=1&ID=1707

 

kpt. Mgr. Jaroslav Knichal, vojenský kaplan

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou