Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Dubnové číslo časopisu IN! - dívčí svět

Datum publikace21. 4. 2010, 12.15
TiskTisk

Co čtenářky našly v dubnovém časopise IN!?

Hlavní rozhovor je tentokrát netradiční. Protože je právě rok kněží, poprosili jsme tři kněze, aby se s námi podělili o své životy.

Velkým tématem současnosti je umělé oplodnění. Je to výborná pomoc nebo to má i svá úskalí? O tom je další článek v časopise.

V dubnovém čísle je fotoromán, jaký tu ještě nebyl. Hlavními hrdiny jsou kůň a pes. Paní Komoňová nám prozradila něco o typech pleti.

Stačí si vyzkoušet jednuduchý test a pak si přečíst, jak se o tu svou pleť starat. Na letošním předávání cen Grammy zazářila sympatická Taylor Swift. Přinášíme o ní proto zajímavé informace.

Z televize známe i jiné celebrity – zvířata. Mnoho z nich je velmi populárních, i když mají i své stinné stránky. Podívali jsme se jim trochu na zoubek. :-)

Křesťanství je neodmyslitelně spjato s židovstvím. V době Velikonoc jsme se je tedy vydali poznávat.

Dubnové číslo skrývá řadu dalších zajímavostí – soutěže, pozvánku do kina, netradiční sudoku, anketu a další. Přesvědčte se. Z redakce IN! vám přejeme radostné dny.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou