Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Ekumenický Kirchentag

Datum publikace26. 4. 2010, 20.15
TiskTisk

Kirchentag je pětidenní setkání křesťanů, kteří chtějí zažít atmosféru města plného duchovní kultury, modliteb, bohoslužeb, ekumenických setkání, zpěvu, tance, koncertů a dalších představení, to vše v duchu slov 'Abyste měli naději'. Motto bylo vybráno pro letošní  druhý ročník Ekumenického Kirchentagu, který se koná od 12. do 16.5.2010 v Mnichově.

Praha/Mnichov (D): Ekumenická rada církví (ERC) v ČR organizuje již poněkolikáté zájezd na Kirchentag. Zajišťuje se doprava autobusy do Mnichova a zpět, ubytování ve školách, vstupenky do areálu, kde se koná velká část programu. Bude se konat tzv. Český večer, ekumenické bohoslužebné  shromáždění s programem a pohoštěním v jednom z mnichovských kostelů.

 

Kontakt:

Sekretariát Ekumenické rady církví v ČR

Donská 5/370

101 00 Praha 10  Vršovice

 

Bližší informace v němčině a angličtině lze najít také na stránkách www.oekt.de

 

Zdroj a více informací:

http://www.ekumenickarada.cz/index.php?setlang=1&ID=1645

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou