Lupa
Obsah Obsah
Portál

Akademický senát CMTF UP zvolil kandidátku na děkanku

Datum publikace4. 5. 2010, 11.15
TiskTisk

Na svém zasedání ve středu 28.4.2010 volil Akademický senát CMTF UP kandidáta na děkana. Senátoři rozhodovali mezi stávající děkankou RNDr. Gabrielou Ivanou Vlkovou, Th.D., a současným proděkanem pro organizaci, rozvoj a právní záležitosti doc. Damiánem Němcem, dr.

Olomouc: Oba kandidáti seznámili akademickou obec fakulty se svým programem o týden dříve. Senát následně zvolil jako kandidátku RNDr. Gabrielu Ivanu Vlkovou, Th.D.

Předseda senátu doc. Dr. Petr Mareček, Th.D. vzápětí informoval o volbě Mons. Jana Graubnera, který je jako olomoucký arcibiskup velkým kancléřem fakulty. Ten nyní požádá vatikánskou Kongregaci pro katolickou výchovu o nihil obstat. V případě kladné odpovědi z kongregace může poté předseda fakultního senátu požádat rektora Univerzity Palackého prof. RNDr. Miroslava Mašláně, CSc. o jmenování děkanky na funkční období 2010-2014.

RNDr. Gabriela Ivana Vlková, Th.D.  je odbornou asistentkou na Katedře biblických věd, jako děkanka vede fakultu od roku 2006. Je členkou České kongregace sester dominikánek.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou