Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Časopis Cvrček pro malé cvrčky je tu!

Datum publikace29. 6. 2009, 14.35
TiskTisk

Cvrček je časopis pro předškolní děti. Bude vycházet jako příloha již známého dětského časopisu Nezbeda od prosince 2009. Nulté číslo, které bude vydáno jako příloha na ukázku zdarma, vyjde už v zářijovém čísle Nezbedy.

Zlín: Časopis bude vycházet jako příloha Nezbedy, tedy ve formá­tu B5 a v rozsahu osmi stran na pevnějším papíru tak, aby byli malí čtenáři schopni „číst“ a vymalovávat obrázky a rodiče jim pomáhali s textem. Koncepce časopisu vychází z myšlenky, aby rodiče se svými předškoláky mohli prožívat vztah s Bohem také prostřednictvím pravidelného čtení, zábavy i různých her.

Obsah časopisu bude spojen s liturgickou dobou, ve které bude vydá­ván. Každé číslo bude mít jednotné téma. V časopise bude například: Cvrčkovo čtení – v textu budou některá slova nahrazena obrázky, komiks – příběhy z rodiny Zajíčkových, okénko pro rodiče – myšlenka pro rodiče, pohádka – vyprávění bude doplněno kvízem, vystřihovánka – pro šikovné ruce, modlitba, kvízy, drobné hříčky...

 

Co mohou udělat zájemci o Cvrčka?

Určitě by měli dát o svém zájmu vědět prostřednictvím listovní zásilky (Nezbeda s.r.o., Divadelní 6, 760 01 Zlín) nebo elektronické pošty (nezbeda.zlin@volny.cz). Nezapomeňte uvést adresu, kam Vám má být zdarma zasláno ukázkové nulté číslo.

 

Více informací o Cvrčkovi naleznete na webových stránkách www.volny.cz/nezbeda.zlin/cvrcek.

 

 

Zdroj: http://katechet.cirkev.cz

 

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou