Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Jubilejní Festival 2010 pro celou Salesiánskou rodinu se již blíží

Datum publikace11. 5. 2010, 14.15
TiskTisk

Salesiánské hnutí mládeže společně se Sdružením salesiánů spolupracovníků připravují pro celou Salesiánskou rodinu jubilejní 10. ročník setkávání, který se uskuteční v sobotu 15. 5. 2010 v Salesiánském středisku mládeže v Pardubicích pod názvem FESTIVAL 2010.

Pardubice: Festival chce být místem přátelského setkání pro všechny, kterým je blízké salesiánské prostředí. Je určen pro děti, mládež, jejich rodiče i prarodiče a nabízí možnost k popovídání, seznámení, k odpočinutí a pobavení, nebo i k přiučení se něčemu novému.

Jubilejní 10. ročník Festivalu bude zahájen mší svatou, kterou bude celebrovat provinciál salesiánů P. František Blaha, SDB. Hudebního doprovodu se ujme jedna z nejznámějších křesťanských folkových skupin u nás - Ztracená kapela, která hraje písničky zaměřené především pro malé i větší děti.

Po slavnostním zahájení bude akce pokračovat velmi pestrým programem, který si vzájemně připravily jednotlivé kluby Salesiánského hnutí mládeže a místní společenství Sdružení salesiánů spolupracovníků. Všichni se tak mohou těšit na koncert, různá divadelní představení, dětské hry, přednášku o Misi vojenského kaplana v Afghánistánu, zajímavé workshopy o vyrábění pro děti i dospělé, volejbalové utkání, nafukovací skluzavku a horolezeckou stěnu a mnoho dalšího.

 

Více informací je uvedeno na webových stránkách k Festivalu www.shm.cz/festival, kde jsou také odkazy na zprávy a fotogalerie z minulých ročníků.

 

Související článek (resp. odkaz na loňský ročník):

http://tisk.cirkev.cz/z-domova/salesianske-hnuti-mladeze-a-sdruzeni-salesianu-spolupracovniku-pripravuji-festival-2009/

 

Bc. Marie Zrzavá, DiS.

Soubory ke stažení

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou