Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Diecézní setkání dětí s biskupem v Hradci Králové

Datum publikace13. 5. 2010, 16.15
TiskTisk

V sobotu 15 5. 2010 od 9.00 hodin se v Hradci Králové uskuteční tradiční Diecézní setkání dětí, letos s tématem Cesta za poznáním - Člověk a jeho kultura v renesanci.

Hradec Králové: Program bude, jak název napovídá, věnován poznávání křesťanství v době renesance a reformace. Dopolední část programu (9.00-12.00 hodin) je volitelná a probíhá na různých místech ve skupinách. Dětí budou moci vidět např. Biskupskou knihovnu, Bílou věž, symbolicky se vydat do Svaté země či napodobit malíře Michelangela Buonarottiho Po polední přestávce v odpolední části se všechny děti shromáždí v kostele Nanebevzetí Panny Marie, kde bude společný program, který vyvrcholí společným slavením mše svaté s biskupem Josefem Kajnekem (13.00-15.00 hodin).
Všechny děti jsou zvány, na setkání není nutné se předem přihlašovat. Registrace účastníků probíhá od 8.00 do 9.00 hodin v Novém Adalbertinu na Velkém náměstí. Setkání je určeno dětem ve věku od 5 do 15 let. Podle Marie Zimmermannové, vedoucí Katechetického a pedagogického centra, se očekává cca 300 dětí.
Informace: http://kc.diecezehk.cz, tel.:495 063 420, kc@diecezehk.cz

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou