Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Květnové číslo časopisu IN! - dívčí svět

Datum publikace14. 5. 2010, 15.59
TiskTisk

Co na vás čeká v květnovém časopise IN!?

Je tu jaro a do módy znovu přicházejí květinové vzory. Můžete je vidět na každém rohu. Nechte se proto v časopise inspirovat, jak se obléknout do květin. Několik užitečných rad se vám může hodit. 

Lidský organismus, jeho anatomie, funkce,to je jeden obrovský zázrak života. Lékaři a medikové by o tom mohli vyprávět. Ale nemusíme být zrovna studenty medicíny, aby nás zajímalo, proč se s naším tělem děje to či ono a my vlastně ani nevíme proč tomu tak je. Na několik takových proč najdete v časopise odpověď.

Film Avatar vzbudil velkou pozornost a reakce na něj byly jak obdivné, tak i velmi kritické. Může film podobného druhu nést i nějaké užitečné duchovní poselství? Po odpovědích redakce pátrala s otcem Stanisławem Górou, polským knězem.

Komiks je fascinující tím, jak učí své diváky vnímat kreslený příběh filmovým pohledem. Pracuje se změnami perspektivy, najíždí na detaily, text zobrazuje v bublinách a pohyb zpodobňuje nejrůznějšími citoslovci. Tak jako i v literatuře, existují komiksy brakové i umělecké kousky. Pojďte se s některými seznámit.

Harfa je starý hudební nástroj, který dokáže svým ojedinělým zvukem upoutat nejednoho člověka. Mladá harfenistka Kateřina Vyskočilová čtenářkám odhalila její krásu.

V časopise dále najdete soutěže, příběhy či křížovku se soutěží o kosmetiku.

 

Vydavatelství IN!

Horní náměstí 12, 46601 Jablonec nad Nisou.

tel. 775 598 604

e-mail: vydavatelstvi@in.cz

web: http://www.in.cz/

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou