Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Ukončení Roku kněží

Datum publikace2. 6. 2010, 19.45
TiskTisk

Papež Benedikt XVI. se účastní obřadů, které se budou ve dnech 10. a 11. 6. 2010 konat na Svatopetrském náměstí v Římě při příležitosti ukončení Roku kněží, jak včera (1. 6. 2010) informovalo tiskové středisko Svatého stolce.

Vatikán: Ve čtvrtek 10. června 2010, na vigilii Slavnosti Nejsvějšího Srdce Ježíšova, se Svatý otec Benedikt XVI. zúčastní nočního bdění na náměstí sv. Petra při příležitosti zakončení Roku kněží, které začíná ve 20.30 hodin a bude ukončeno výstavem Nejsvětější svátosti, adorací a eucharistickým požehnáním.

V pátek 11. června 2010, o Slavnosti Nejsvětějšího Srdce Ježíšova, bude Svatý otec Benedikt XVI. v 10.00 hodin slavit mši svatou na prostranství před vatikánskou bazilikou spolu s kardinály, arcibiskupy, biskupy a kněžími, přítomnými v Římě.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou